LIPANJSKA VEČER SA HPS „SLAVČA“

1149 0

autor poumar

NOVA GRADIŠKA, 24. lipnja 2010. – Na originalnu i zanimljivu ideju kako kvalitetno ispuniti jednu lipanjsku večer došli su članovi Hrvatske pjevačke skupine „SLAVČA“ i u subotu 19. lipnja u novogradiškom Domu kulture organizirali za sve naše sugrađane kulturnu manifestaciju „LIPANJSKA VEČER“.

 

 Sa „Slavčom“ su nastupile i solistica VANJA MARKESINA prof. flaute u Glazbenoj školi Učilišta Relković i za klavirom prof. RENATA GRGIĆ iz Starog Petrovog Sela.

 „Lipanjsku večer“ svojim stihovima upotpunili su i pjesnici, članovi Književno likovnog društva Rešetari – VESNA I RADOMIR DUMIČIĆ, EVICA KRALJIĆ, VERONIKA DEVČIĆ, MARIJA RADOŠIĆ I LJUBICA SEDLAČEK, a ljepotu Lipanjske večeri upotpunio je i svoje impresije na slikarsko platno pred novogradiškom publikom prenosio slikar IVAN JELANČIĆ.  

Program je pratila i dogradonačelnica Grada Nova Gradiška dr. LJEPŠA RAKAS VUJČIĆ koja je obrativši se nazočnima, istaknula svoje zadovoljstvo radom Hrvatske pjevačke skupine „Slavča“, ovim lijepim kulturnim događanjem te iskoristila prigodu svima nazočnima čestitati nadolazeći Dan državnosti.

Program je vodila SANJA BUKVIĆ.

 Vjerujemo da će i „LIPANJSKA VEČER“ kao i Susret pjevačkih skupina „NA TE MISLIM“ naći svoje stalno mjesto u kulturnim događanjima našega Grada.  

 

Related Post

ŠTO SE U VRTIĆU RADI

Autor - 04/06/2012 0
Završna priredba i svečano obilježavanje Dana vrtića održana je u petak 1.lipnja 2012. u Dvorani Relković pred brojnim roditeljima, djedovima…