Metalnom palicom napao i ozlijedio policajca

1016 0

NOVA GRADIŠKA, 26. listopada 2010. – Policijski službenici su jučer uhitili 40-godišnjaka, nad kojim su dovršenim kriminalističkim istraživanjem potvrdili sumnju u kazneno djelo. Policija je utvrdila da je on, dan ranije oko ponoći u ugostiteljskom objektu na području općine Staro Petrovo Selo, napao 29-godišnjeg policijskog službenika koji se nalazio u civilnom odijelu i van službe. Nakon što mu se policajac obratio riječima da upozori svog sina na ponašanje, udario ga je metalnom palicom po glavi, no, spriječen je u namjeri da policajca udari po drugi puta. Policajac je blokirao udarac, a prilikom oduzimanja metalne palice od 40-godišnjaka pomogao mu je 34-godišnji građanin, pri čemu su pali na pod. U ovom događaju sva trojica muškaraca su ozlijeđeni (ozljede okvalificirane kao lakše), dok je policajac zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

U suradnji sa državnim odvjetništvom protiv 40-godišnjaka, policija podnosi kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela napada na službenu osobu.

 

Related Post

NEDOZVOLJENO POSLOVANJE

Autor - 08/07/2016 0
OKUČANI, 8. srpnja 2016. – Dovršenim prekršajnim istraživanjem nad 61-godišnjakom, policijski službenici Policijske postaje Okučani utvrdili su prekršaj nedozvoljenog posjedovanja,…