MISS UNIVERSE – U KONKURENCIJI ZA MISS UNIVERSE SLAVONIJE I BARANJE JE 14 DJEVOJAKA

1838 0

NOVA GRADIŠKA, 18. listopada 2010. – U punom su jeku pripreme za još jedan spektakl izbora MISS UNIVERSE SLAVONIJE I BARANJE koji će se održati u subotu u sportskoj dvorani Elektrotehničke škole.

 

U konkurenciji je 14 djevojaka: ANDREA DRLJEPAN (VINKOVCI), INES ZAVACKI ( OSIJEK), SANELA MERC – (DRENJE-ĐAKOVO), MAJA VRBAN (OSIJEK), MIRNA DUJIĆ (NIJEMCI-VINKOVCI), BARBARA RENDULIĆ (SLAVONSKI BROD), IVANA BABIĆ (SIČICE-NOVA GRADIŠKA), IVANA FOGADIĆ ( SLAVONSKI BROD), GABRIJELA JUKIČIĆ (POŽEGA), MATEA ŽAGAR (NOVA GRADIŠKA), ANITA MODRIĆ (POŽEGA), SARA STJEPANEK (OSIJEK), IVA ŠPOLJARIĆ (NOVA GRADIŠKA) i SANJA ČIKULIN ( BJELOVAR).

 

Djevojke se u Novoj Gradiški u Hotelu kralj Tomislav okupljaju u četvrtak kada započinju s pripremama, isprobavati garderobu i uvježbavati koreografiju za revijalnu večer. U maloj gradskoj vijećnici, u odsutnosti gradonačelnika Josipa Vukovića, primit će ih Josip Mikšić, predsjednik Gradskog vijeća. Generalna proba je u petak u 20 sati. U subota ujutro još jedna proba, a od 12 sati djevojke će za nastup dotjerati u salonu L&M Vesne Pavlica i Make up Top Line vlasnice Vere Matok iz Slavonskog Broda. U subotu u 19 sati djevojke će se u slobodnom predstavljanju predstaviti članovima žirija, a u 20,30 sati biti će spremne za nastup.

 

Related Post