MLADI HRVATSKI REPREZENTATIVAC FRAN RAKONIĆ: Hvala gradonačelniku što je omogućio da mogu trenirati u svom gradu

1497 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 19. kolovoza 2018. – Svi koji su se okupili na otvaranju teniskih terena na Slavči imali su priliku pozdraviti mladog i perspektivnog novogradiškog tenisača Frana Rakonića, pred kojim je izgledna sjajna teniska budućnost. Na međunarodnoj teniskoj sceni najavio je uspješnu međunarodnu karijeru i potvrdio da je među najtalentiranijim europskim tenisačima do 12 godina. Otvaranje teniskih terena bila je prilika za kratak razgovor.

Član si hrvatske teniske reprezentacija do 12 godina je nedavno osvojila je drugo mjesto na završnom turniru Tennis Europe Nations Challengea u francuskom Biotu

-Vratio sam se iz Francuske prije tri dana. Drugi smo u Europi što je odličan uspjeh. Hrvatska je već bila prvak tog turnira, ove godine nam je malo nedostajalo da ponovimo taj uspjeh. Biti drugi u Europi je također velik uspjeh. Moglo je biti i bolje, imao sam šansu, vodio sam 4:2 u trećem setu, ali to je tenis. Rezultat se okrene.

Gledajući ukupno odigrao si dobar turnir?

Od četiri meča imao sam tri pobjede i jedan poraz. Sada je mala pauza. Bio sam u Londonu i Nizozemskoj, pa u Francuskoj. Pauza je do 9. rujna kada imamo momčadsko prvenstvo u Splitu gdje ću igrati za Osijek. Tada slijedi još jedna mala pauza i onda kreću zimski turniri.

Što za tebe znače ovi novi teniski tereni na Slavči?

Jako mi je d rago što su napravljeni jer napokon mogu trenirat u svom gradu. Želio bi se zahvaliti gradonačelniku što je omogućio da se ovi tereni izgrade – kazao je Fran Rakonić.

Related Post

BURZA RADA I NERADA

Autor - 16/04/2015 0
SLAVONSKI BROD, 16. travanj 2015. – Ukupno je tijekom ožujka 2015. godine iz evidencije nezaposlenih izašlo 1326 osoba, što je…