MOLITVENO BDJENJE U CRKVI SV. VIDA

276 0

OKUČANI 16. studeni 2012. – Vjernici župe sv. Vida Mučenika iz Okučana, su se 15. studenog, pridružili molitvenom bdjenju MOLIMO I BDIJMO ŠIROM LIJEPE NAŠE pod nazivom: “ ZAJEDNO I DOSTOJANSTVENO ZA ISTINU”.

 

Molitveno bdjenje je počelo u 18,00 sati molitvom sv. krunice, a potom je okučanski župnik fra Mario Radman služiti sv. Misu.

Nakon završetka sv. Mise molitveno bdjenje je nastavljeno molitvom i klanjanjem pred Presvetim Oltarskim Sakramentom, za pravednu presudu našim generalima.

 

To je najmanje što što smo mogli učiniti za naše generale i našu domovinu Hrvatsku u ovim teškim trenutcima, kao rijetko, tako teškim u njenoj burnoj povijesti.

 

MOLITVENOM BDJENJU su nazočili brojni vjernici iz župe Okučani i tako molitvom pomogli da se donese PRAVEDNA – OSLOBAĐAJUĆA PRESUDU za generale Antu Gotovinu i Mladena Markača.

Vjerujemo da je i ovo moltveno bdjenje u župnoj crkvi sv. Vida bilo jedno zrnce pjeska koje je pridonjelo KONAČNOJ POBJEDI ISTINE.

Related Post

ZA LJEPŠE OKUČANE

Autor - 24/10/2012 0
OKUČANI 24. listopad 2012. – Komunalni pogon “Sloboština” i općina Okučani su se postarali da središte Okučana ovih dana bude…

Djedovi Božićnjaci

Autor - 28/12/2011 0
Djedovi Božićnjaci su ovih božićnih blagdana razveselili brojne okučanske mališane podjelivši im 452 paketića.