Na kružnom toku u središtu grada teško ozlijeđen biciklist

1377 0

Foto Jakša Samardžić

 

NOVA GRADIŠKA – U Novoj Gradiški na kružnom toku Ulica Karla Dieniša, Ljudevita Gaja i Trga kralja Tomislava, jučer 22. svibnja oko 18:30 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen biciklist.

-Očevidom je utvrđeno da je 67-godišnji vozač osobnog automobila (zadarskih registracijskih oznaka) ušao u kružni tok, a da pri tome nije vodio računa o položaju i brzini kretanja 66-godišnjeg bicikliste, te je automobilom udario u stražnji dio bicikla nakon čega je biciklist pao na kolnik. Teško ozlijeđenom vozaču bicikla je pružena liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški, nakon čega je pušten kući. 

Policijski službenici protiv vozača osobnog automobila podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu – priopćila je Policija brodsko-posavska.

Related Post

KAZNENA DJELA

Autor - 02/04/2014 0
SLAVONSKI BROD – Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom iz Slavonskog Broda zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela zlouporaba…