Napuštaju HSS i osnivaju ogranke Hrvatske demokršćanske stranke

842 0

NOVA GRADIŠKA, 12. siječnja 2108. – U članstvu Hrvatske demokršćanske stranke sve je više bivših članova HSS-a. Potpredsjednik stranke je Branko Hrg, bivši predsjednik HSS-a, a njegov put slijede brojni haesesovci na terenu, pa tako i novogradiški, čiji je cijeli Gradski odbor HSS-a, kako je rečeno na konferenciji za novinare, prešao u HDS.

Branko Hrg i bivši predsjednik novogradiškog HSS-a dr.sc.Zoran Jukić, koji je koordinator za Slavoniju i Baranju, najavili su osnivanje novih ogranaka HDS-a u brodsko-posavskoj županiji i diljem Hrvatske. Stvaraju, kako su naglasili, mrežu ogranaka koji će biti relevantan čimbenik na političkoj sceni i voditi politiku okrenutu čovjeku.

Imenovani su povjerenici za Općine Cernik, Staro Petrovo Selo i Davor. Povjerenica za Općinu Cernik je prof. Kata Vuk, za Općinu Staro Petrovo Selo Zdenko zečić i za Općinu Davor dr. vet. med. Branko Gelemanović.

Related Post

POLICIJSKA 24 SATA

Autor - 24/10/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 24. listopad 2014. – U protekla 24 sata na području policijske uprave evidentirano je šest (6) kaznenih djela…

Priprava za Malu Gospu

Autor - 01/09/2017 0
Autor Višnja Mikić BILI BRIG, 1. rujna 2017. – Vjernici Bilog Briga i župe Vrbova i ove godine pripravljat će…