NASTAVAK SJEDNICE GRADSKOG VIJEĆA

737 0

Treba pričekati i vidjeti hoće li se dogoditi da gradonačelnik otvarajući tvornicu Atlantic grupe slavi s predsjednikom Vlade i ministrima, a u isto vrijeme mu gradski vijećnici kvare slavlje

NOVA GRADIŠKA, 11. ožujak 2015. – Prekidajući jučer sjednicu Gradskog vijeća njegov predsjednik Josip Mikšić pozvao je vijećnike na nastavak sjednice 16. ožujka.

Do tada bi, po odluci Vijeća, gradonačelnik Željko Bigović, bez obzira na cijenu, trebao osigurati radio prijenos Slavonskog radija ili Radio Nove Gradiške.

 

 

Još jučer je, međutim, bilo upitno tko će na tu sjednicu doći i hoće li se ona uopće održati.

Sazivanje sjednice za 16. ožujak jasno govori kakvi su odnosi između gradske izvršne i predstavničke vlasti te da u međusobnoj komunikaciji više ne radi ni pokvareni telefoni.

Bilo kako bilo, bez obzira koji će radio prenositi sjednicu, na nju sigurno neće doći gradonačelnik Željko Bigović. Toga se dana, naime, otvara i počinje s radom tvornica Atlantic grupe u Industrijskom parku. Biti će tu ministri i predsjednik Vlade Zoran Milanović, koji će zajedno s gradonačelnikom i Emilom Tedeschiem, prigodno otvoriti tvornicu u kojoj će raditi 160 zaposlenika. U Atlantic grupi ističu da je puštanje proizvodnju u redovit rad, nakon što su zahvaljujući velikom trudu i zalaganju njihovih djelatnika i partnera, radovi na izgradnji, opremanju i testiranju uspješno završeni u manje od godinu dana, značajan događaj.

Početak rada tvornice koja će, u skladu s najvišim standardima u izradi hrane, proizvoditi široku paletu energetskih pločica namijenjenih najvećim dijelom izvozu na europska tržišta, sigurno bi trebao biti značajan događaj za sve gradske vijećnike bez obzira kolikog oni imali udjela u tome i u čijim klupama sjedili u gradskoj vijećnici.

Treba pričekati i vidjeti hoće li se desiti da gradonačelnik otvarajući tvornicu Atlantic grupe slavi s predsjednikom Vlade i ministrima, a u isto vrijeme mu gradski vijećnici kvare slavlje.

Related Post

OTPIS DUGOVA GRAĐANIMA

Autor - 20/03/2015 0
NOVA GRADIŠKA, 20. ožujka 2015. – Imam informaciju da je 68 gradova i 80 općina potpisalo ugovor o otpisu dugova…