IPAK ĆE SLAVITI , A SUTRA ?

791 0

NOVA GRADIŠKA, 11. ožujak 2015. – Predsjednik Gradskog vijeća Josip Mikšić je ipak saznao, iako o tome nije dobio službenu obavijest, da se 16. ožujka otvara tvornica Atlantic grupe u Industrijskom parku Nova Gradiška.

Gradski vijećnici su tako u dva dana dobili tri obavijesti o nastavku prekinute sjednice Gradskog vijeća.

Prvo dvije usmene, na prekinutoj sjednici. Prva je bila da će se sjednica održati 15. ožujka, a potom, kada je predsjednik saznao da se radi u nedjelji, sjednicu je pomaknuo dan kasnije, na 17. ožujak.

Nova saznanja sjednicu Gradskog vijeća pomaknula su za još jedan dan.

Tako će dan prije, svi pozvani, pa i gradonačelnik Željko Bigović, imati priliku slaviti u Industrijskom parku na otvaranju tvornice Adriatic grupe, a da neće biti dovedeno u pitanje održavanje sjednice Gradskog vijeća i, naravno, interesi zbog kojih se sve ovo događa, građani.

U pozivu gradskim vijećnicima, novi termin održavanja sjednice Gradskog vijeća, Mikšić obrazlaže:

 

„S obzirom da na prekinutoj 13. sjednici Gradskog vijeća, kao predsjednik Gradskog vijeća nisam bio upoznat, niti sam prije održavanja sjednice dobio poziv za otvaranje tvornice Atlantic grupe u industrijskom parku za 16. ožujka 2015. godine, usmeno izrečeni termin na sjednici Vijeća pomiče se sa 16. na 17. ožujak 2015. godine“.

Related Post

NOVA DJELASTNOST SLAVČE

Autor - 12/09/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 12. rujan 2012. – „Slavča“ je danas počela sa otkupom metalnih sekundarnih sirovina (metali) na deponiji komunalnog otpada…

STIŽU POREZNA RJEŠENJA

Autor - 19/07/2016 0
NOVA GRADIŠKA, 19. srpnja 2016. – Za sve one koji očekuju da im država vrati preplaćeni porez u 2015. godini…

VRA „BLJESAK“

Autor - 24/04/2013 0
Počast osloboditeljima zapadne Slavonije poginulim u vojno-redarstvenoj akciji Bljesak odaje se kod spomenika koji je izgrađen na temeljima partizanske spomen-kosturnice…