NASTAVLJAJU SE MANIFESTACIJE U POVODU MJESECA HRVATSKE KNJIGE

914 0

NOVA GRADIŠKA, 28. listopada 2013. – U Gradskoj knjižnici Nova Gradiška danas su nastavljeni brojni susreti i manifestacije koji se organiziraju u povodu Mjeseca hrvatske knjige.

Ravnateljica Biljana Dakić i knjižničarka Anka Višić na Odjelu za djecu ugostile su učenike 1. razreda OŠ Ljudevita Gaja sa svojom učiteljicom Melitom Radosavljević. Djeca su se družila i uživala u stvaralačkoj radionici na temu „CRVENKAPICA“.

 

Manifestacije u knjižnici nastavljaju se i narednih dana

 

U srijedu, 30. listopada u 17,30 sati, naš uvaženi sugrađanin, prof.. dr. Dražen Varga s Filozofskog fakulteta u Zagrebu, održat će zanimljivo i stručno predavanje pod naslovom „HRVATSKI I ROMANSKI JEZICI“.

 

Organizatori su Gradska knjižnica Nova Gradiška i Pučko otvoreno učilište „M.A.R.“

Mjesto susreta: Mala dvorana Učilišta Relković

 

U četvrtak, 31. listopada u 18,00 sati u Studijskoj čitaonici Odjela za odrasle GKNG održati će se predstavljanje umjetničke foto-monografije 103 PORTRETA HRVATSKIH KNJIŽEVNIKA koje je autor Božidar Bilopavlović-Billy, naš poznati Novogradiščanin sa zagrebačkom adresom, a knjigu će predstaviti autor pogovora , književnik Tito Bilopavlović, prof.Biljana Dakić i književnik ,mr.sc. Ivan Slišurić.

 

U programu sudjeluju i učenici Osnovne glazbene škole učilišta Relković

Related Post