NEMA ŠALE: 27-godišnjaka, koji je vozio bez položenog vozačkog ispita i pijan, općinski sudac kaznio sa 19.600 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilom

1248 0

SLAVONSKI BROD, 12. veljače 2020. – Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su 22.siječnja, oko 23 sata, u Radovanju zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 27-godišnji vozač, a kojem su alko-testom utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 1,87 promila te da automobilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom.
Odveden je u Postaju prometne policije Slavonski Brod i zadržan do otriježnjenja, a policajci su protiv njega podnijeli odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.
U ponedjeljak (10.veljače), na Općinskom sudu u Slavonskom Brodu proveden je prekršajni postupak protiv 27-godišnjeg vozača kojim je proglašen krivim te mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 19.600 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 12 mjeseci.

Related Post