NISU IMALI SREĆE. Uhvaćeni lopovi u Novoj Gradiški i Gornjim Bogićevcima

1926 0

NOVA GRADIŠKA / GORNJI BOGIĆEVCI,  23. srpnja 2018. – Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, kriminalističkim istraživanjem nad 22-godišnjakom, utvrdili su da je u noći petak/subota (20./21. srpnja), u dva slučaja na novogradiškom području ukrao razne predmete i prehrambene proizvode. U prvom slučaju, ušao je u otključano dvorište (vlasništvo 57-godišnjaka), a potom u podrum (ključ pronašao pored vrata) iz kojeg je ukrao trimer i nekoliko boca raznog alkoholnog pića. Podrum je po izlasku ponovno zaključao.

U drugom slučaju, ušao je u podrumske prostorije obiteljske kuće (vlasništvo 55-godišnjaka), kroz nedovoljno osiguran prozor iz kojeg je ukrao više komada kulena i slanine. Policijski službenici su dio ukradenih predmeta, pronašli kod osumnjičenika, oduzeli i vratili vlasniku, a protiv 22-godišnjaka podnose kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu.

Jeftina diploma:  postao provalnik za nekoliko desetaka kuna -Dana 22. srpnja, oko 1.05 sati, nakon dojave o provali u trgovinu, na području Općine Gornji Bogićevci, policijski službenici su počinitelja uhvatili na „djelu“. Utvrđeno je da se radi o 25-godišnjaku, kojeg policija sumnjiči da je provalio u trgovinu, iz koje ukrao blagajnički polog od više desetaka kuna, a po izlasku ga je uhvatila policija. Policijski službenici protiv 25-godišnjaka dostavljaju kaznenu prijavu mjerodavnom Općinskom državnom odvjetništvu.

Related Post