Hip-hop skupine Sky Plesnog studija Marine Mihelčić i gradske Mažoretkinje očarale Novogradiščane

256 0

NOVA GRADIŠKA 25. VELJAČE 2013. – U subotnju su večer 23.veljače 2013.godine u kazališnoj dvorani Doma kulture Novogradiščani mogli uživati u čaroliji plesa, pjesme i glume svojih mladih sugrađana.

Članovi Hip-hop skupine Sky Plesnog studija Marine Mihelčić i Mažoretkinja grada Nove Gradiške (svih uzrasta) izveli su plesnu predstavu „Čarolija odrastanja“. Plesnom su nas pričom proveli kroz cijelo razdoblje odrastanja – od vrtićke dobi, školskih briga, prvih ljubavi, odabira zanimanja,… i pronijeli poruku važnosti ljubavi, prijateljstva, zajedništva i mladenačke radosti koja iz toga proizlazi. Najzaslužnija je za ovakav događaj u našem gradu, za sam scenarij i sve koreografije, trenerica novogradiških mažoretkinja i plesača hip-hopa Maja Lukić. Na kraju večeri ona se zahvalila svima zaslužnima za ovu predstavu i prigodnim se darovima oprostila od bivših plesača.

Gromoglasan pljesak za vrijeme i na kraju same predstave bio je dobar znak – publika je doista uživala!

Autor: Mažoretkinje grada Nove Gradiške

foto: d. iVANKOVIĆ

 

Related Post

Dobrovoljno darivanje krvi

Autor - 08/02/2012 0
NOVA GRADIŠKA 8. veljače 2012. – Danas do 14 sati od planiranih stotinjak doza prikupljeno je bilo 80 što potvrđuje…

SKUPŠTINA UDOMITELJA

Autor - 05/06/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 5. lipanj 2012. – Skupština Udruge udomitelja djece, odraslih, starijih i nemoćnih osoba Brodsko-posavske županije „Leptirić“ održana u…