NOVOGRADIŠKI TENIS

612 0

Uspjeh mladog tenisača Frana Rakonića na regionalnom

Masters turniru – NOVA GRADIŠKA. 2. rujan 2014. – U subotu i nedjelju 30. i 31. kolovoza 2014. godine u Đakovu na regionalnom Matersu za djecu do 10 godina uspješno je nastupio i naš mladi novogradiški tenisač, član Teniskog kluba „Nova Gradiška – Slavonski biser“, Fran Rakonić. Na turniru je nastupilo ukupno 16 najboljih dječaka do 10 godina starosti iz cijele regije Slavonije i Baranje, koji su izborili nastup na završnom regionalnom mastersu svojim igrama i ostvarenim rezultatima na turnirima tijekom cijele natjecateljske sezone.

 

Na kraju turnirske sezone Fran Rakonić je zauzeo ukupno 6. mjesto od ukupno 59 natjecatelja u svojoj kategoriji koji su se natjecali u ovoj sezoni tako se plasirao među 16 najboljih sa pravom nastupa na regionalnom masters turniru.

 

U velikoj konkurenciji dječaka Fran Rakonić je kao najmlađi natjecatelj na masters turniru (2006. godište) osvojio ukupno 7. mjesto.

 

Ovo je veliki uspjeh za našega mladog tenisača s obzirom na njegove godine i konkurenciju u kojoj se natječe, a ne smijemo zaboraviti i uvjete u kojima trenira za razliku od svojih protivnika. Želimo Franu da i dalje bude uporan i marljiv na treningu te da i dalje ponosno predstavlja svoj klub i grad diljem RH.

 

Autor Marko Brčić

Related Post