OBITELJSKE KUĆE NA METI LOPOVA: Vlasnici zatekli lopova u kući

1054 0

OKUČANI /SLAVONSKI BROD, 31. listopada 2018. – Policijski službenici Policijske postaje Okučani, uspješno su dovršili kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom na okolnosti počinjenja dva kaznena djela teške krađe. Pritom je utvrđeno, da je 20-godišnjak u vremenu od 27. do 28. listopada, u noćnim satima, provalio u dvije obiteljske kuće (u Lađevcu i Okučanima). Nakon toga je ušao u unutrašnjost obiteljskih kuća, otuđivši novac i nakit. Vlasnike je tako oštetio za dvadesetak tisuća kuna. Policijski službenici su dio novca pronašli, od osumnjičenika oduzeli te vratili vlasniku. Protiv 20-godišnjaka policija podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu.

Uspješno je završilo i kriminalističko istraživanje policijskih službenika Policijske postaje Slavonski Brod, koji su nakon uhićenja 18-godišnjaka i 20-godišnjaka, zbog provale u obiteljsku kuću, uhitili i trećeg počinitelja. Radi se o 29-godišnjaku. Naime, utvrđeno je, da su njih trojica, dana 7./8. listopada, provalili u obiteljsku kuću iz koje su otuđili dva TV prijemnika, a iz dvorišne zgrade dva bicikla i razni ručni alat. Dio otuđenih predmeta policija je vratila vlasniku, a protiv 29-godišnjaka (prethodno podnesene kaznene prijave protiv 18-godišnjaka i 20-godišnjaka) podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Vlasnici obiteljske kuće u Svačićevoj ulici, u Slavonskom Brodu, jučer (30. listopada), u poslijepodnevnim satima, zatekli su u svojoj obiteljskoj kući nepoznatu mušku osobu i odmah pozvali policiju. Policijski službenici su utvrdili da se radi o 24-godišnjaku, kojega su uhitili zbog sumnje u kazneno djelo teške krađe u pokušaju. Utvrđeno je da je osumnjičeni, original ili podesnim ključem otključao kuću i ušao u unutrašnjost u namjeri otuđenja predmeta. Policija protiv 24-godišnjaku podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu.

Related Post

PROMETNA NESREĆA

Autor - 03/07/2014 0
SLAVONSKI BROD, 3. srpnja 2014. – Danas, oko 12.35 sati, u Požeškoj ulici, između Slavonskog Broda i Gromačnika, dogodila se…