OLUJNO NEVRIJEME PRAĆENO TUČOM ZAHVATILO NOVU GRADIŠKU

465 0

NOVA GRADIŠKA, 23. srpnja 2015. – Oko 15 sati olujno i grmljavinsko nevrijeme praćeno tučom zahvatilo je Novu Gradišku. Kako doznajemo od Dejana Lekića, pripadnici Javne vatrogasne postrojbe intervenirali su u ulici

Matije Antuna Relkovića gdje je voda poplavila Ljekarnu „Zubović“ i prodavaonicu Boso te ušla u podrum i Caffe bara „Porin“. U vrlo kratkom vremenu u tom dijelu ulice bilo je vode iznad koljena, pa su poplavljena i dva automobila koja su se zatekla na parkiralištu.

Pripadnici Javne vatrogasne postrojbe brzo su djelovali i podigli šahte na kojima se bilo nakupilo lišće i začepilo ih. Voda se nakon toga brzo povukla.

Intervenirali su i u Štrosmajerovoj ulici gdje su morali ukloniti stablo koje je palo na cestu. Na intervenciju su pozvani i iz Ulice Matije Gupca gdje je vjetar otkinuo limeni krov s kuće i odnio ga na cestu, a otkinuo je s kuće i nosač električnog voda tako da su morali intervenirati i djelatnici Elektre.

Utvrdit će se i kolike su štete od tuče koja je bila veličine lješnjaka,a ponegdje i oraha.

Related Post

Rodilište

Autor - 03/01/2012 0
Županijski čelnici tradicionalno prvo novogodišnje jutro proveli s najmlađima i najslađima

SPOMENIK POGINULIM BRANITELJIMA

Autor - 07/01/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 7. siječanj 2013. – Prilikom obilježavanja 21. obljetnice vojno-redarstvene akcije „Širinci“, kod spomen obilježja Ivici Atlagoviću, zapovjedniku 2.…