Općine novogradiškog kraja osigurale novac za multimedijsku učionicu stranih jezika u novogradiškoj Gimnaziji

609 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 1. veljače 2109. -Među brojnim događanjima koja su ovih dana organizirana u Gimnaziji Nova Gradiška u povodu obilježavanja 100 godina postojanja i rada jedan od značajnijih događaja bilo je prigodno otvaranje multimedijske učionicu stranih jezika.
Osim što su gimnazijalci dobili suvremeno opremljenu učionicu, treba istaknuti da je učionica pokazatelj hvalevrijedne suradnje koju Gimnazija ima sa lokalnom zajednicom. Naime, Županiji kao osnivaču i Gradu Nova Gradiška u opremanju i stvaranju boljih i vremenu primjerenijih uvjeta za obrazovanje, pridružilo se i deset općina novogradiškom kraja.
Učionicu su zato prigodno otvorili Zlatko Aga i Velimir Paušić, općinski načelnici i Rešetarima i Staroj Gradiški.
Prof. Ljiljana Ptačnik, ravnateljica Gimnazije, nije zato zaboravila istaknuti doprinos koje jedinice lokalne samouprave novogradiškog kraja daju u opremanju Gimnazije. Zahvalila se u ime djelatnika i učenika općinama Stara Gradiška, Okučani, Gornji Bogićevci, Dragalkić, Cernik, Vrbje, Rešetari, Staro Petrovo Selo i Nova Kapela što su izdvojili sredstva i omogućili da Gimnazija ima suvremeno opremljenu učionicu stranih jezika.

Related Post

OPREZ LOPOVI: Opljačkao konobaricu

Autor - 30/08/2017 0
SLAVONSKI BROD – Jučer, 29. kolovoza 2017. godine policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje nad…