„RADOSNI SNJEGOVIĆI“ u Gornjim Bogićevcima

560 0

GORNJI BOGIĆEVCI, 31.  siječnja 2019. – Narodna knjižnica i čitaonica „Grigor Vitez“ Gornji Bogićevci i njena voditeljica Jasminka Klarić organizirala je i održala 28. siječnja zanimljivu radionicu u PŠ Gornji Bogićevci pod nazivom „RADOSNI SNJEGOVIĆI“.

 -Svi znamo koliko se djeca vesele prvim pahuljama i snježnim radostima pa je i ova radionica bila jako dobro prihvaćena i održana u veselom ozračju. Tako su učenici zajedno sa svojim  učiteljicama Spomenkom Bošnjaković i Anom Rosić-Kovačević izrađivali razne snjegoviće, jer je snijeg još uvijek tu. Nastali su tako snjegovići s posebnim detaljima ( šalom, kapom, šeširićem, raznim pojasima …).

   Kako su djeca uvijek inovativna i puna raznih ideja, učenici su svoje snjegoviće izložili svatko u svojoj učionici gdje će oni krasiti prostor njihovih uvijek lijepo ukrašenih učionica. Također, podsjećat će ih na zimu koja kalendarski, ali i vremenski još uvijek traje – navodi  Jasminka Klarić, voditeljica Narodne knjižnice i čitaonice „Grigor Vitez“ Gornji Bogićevci.

Related Post