OPET ORUŽJE – Čistila kuću i pronašla oružje

1159 0

STARO PETROVO SELO, 17. lipnja 2010. – Da još uvijek ima oružja zaostalog iz Domovinskog rata koje je sada prijetnja u miru pokazuje i najnoviji slučaj u Starom Petrovom Selu gdje je u srijedu 47-godišnjakinja prilikom čišćenja kuće pronašla veću količinu streljiva i oružja. Na mjesto događaja upućeni su policijski službenici protueksplozijske zaštite koji su na siguran način preuzeli ukupno 1304 komada raznog streljiva i jednu poluautomatsku pušku, marke „CZ“, cal. 7,62 mm. Ovo oružje je vlasništvo pokojnog supruga 47-godišnjakinje, koja je odmah po pronalasku oružja pozvala policiju.

Iz Policijske uprave brodsko-posavske još jednom obaviještavaju građane da sukladno odredbama Zakona o oružju, građani mogu i dalje u neograničenom razdoblju policiji dragovoljno predati oružje koje nepovlasno posjeduju bez straha da će biti kažnjeni. Oružje se ne smije donositi zbog opasnosti pri transportu, već treba nazvati 92 ili 192, nakon čega će policija doći i na siguran način preuzeti oružje. (F.S.) 

Related Post

BEZ PROBLEMA

Autor - 12/08/2015 0
SLAVONSKI BROD, 12. kolovoza 2015. – Danas oko 14.20 minuta, na adekvatnoj lokaciji u blizini Postaje prometne policije u Slobodnici,…