OPĆINA STARO PETROVO SELO

918 0

Natječaj za stipendije studentima

 

STARO PETROVO SELO, 23. siječanj 2013. – Načelnik Općine Staro Petrovo Selo raspisao je Javni natječaj za dodjelu stipendija redovnim studentima sa područja Općine Staro Petrovo Selo u 2013. godini.

 

Općina Staro Petrovo Selo će u 2013. godini dodijeliti 10 (deset) stipendija redovnim studentima. Stipendija se određuje u iznosu od 500,00 kn mjesečno, korištenje stipendije odobrava se korisnicima u 10 mjesečnih isplata.

 

Povjerenstvo općine Staro Petrovo Selo provesti će postupak bodovanja i na temelju izvršenog bodovanja utvrditi listu kandidata za koje se predlaže dodjela stipendije.

 

Prijave na natječaj podnose se na obrascu prijave koji se može dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu općine Staro Petrovo Selo, Trg kralja Tomislava bb. ili preuzeti u prilogu ovog teksta.

 

Natječaj za podnošenje zamolbi za dodjelu stipendije studentima otvoren je u trajanju od 15 dana od objave na oglasnoj ploči Općine i Radio Psunj doo, Nova Gradiška. Rok za podnošenje prijava je 05.02.2013. godine. Prijava se podnosi na adresu: Općina Staro Petrovo Selo, Staro Petrovo Selo, Trg kralja Tomislava bb, s naznakom: “Prijava na natječaj za dodjelu stipendija”.

Related Post