OPĆINA ZA PRIMJER

1525 0

REŠETARI, 18. listopad 2016. – Izgradnja kanalizacije jedan je od značajnih projekata koji se trenutno realizira u Općini Rešetari. Kada ove godine radovi budu dovršeni sva domaćinstva u općini, uz plin i vodovod,

moći će se priključiti i na kanalizaciju. Svrstati će to Općinu Rešetari među rijetke jedinice lokalne samouprave koje će imati riješenu, za stanovništvo najznačajniju infrastrukturu. Kanalizacija se trenutno gradi u tri naselja.

-Radovi u Adžamovcima su završnoj fazi i za mjesec dana da će biti spremi za tehnički pregled. Radovi idu prema Brđanima i Gunjavcima. Radovi u Bukovici su u sredini sela i za trideset dana će zajedno s kućnim priključcima biti završeni.

Vrijednost projekta je oko 46 milijuna kuna. To je kompletna mreža i tlačni cjevovodi. Sva naselja će dobiti kanalizaciju sa priključcima. Moram reći da će područje Općine Rešatari sljedeće godine biti jedna od rijetkih jedinica lokalne samouprave u Hrvatskoj, a u Slavoniji jedina, koja će biti u potpunosti pokrivena kompletnom infrastrukturom.

Najveća korist za mještane su besplatni priključci. Svi znamo da su priključci skupi, a nitko nema dovoljno novca – kazao je općšinski načelnik Zlatko Aga

Related Post

ĐUKA IZ REŠETARA

Autor - 19/02/2015 0
NOVA GRADIŠKA, 19. veljače 2015. – Evo Đuke, tko za Đuku pita, Đukina je loza plemenita! Mogla je tako uzviknuti…