OSNOVNA ŠKOLA LJUDEVITA GAJA

1789 0

Priznanja su dobili učenici koji su ostvarili zavidne rezultate na raznim natjecanjima i učenicima osmih razreda „naj osmašima“ koji su od prvog do osmog razreda bili odlični

NOVA GRADIŠKA, 13. lipanj 2015. – Vrijedna pažnje sinoć je bila priredba koju su u Domu kulture, na radost učenika i njihovih roditelja, sadašnjih i umirovljenih

djelatnika škole održali učenici. Bila je to svečanost s hvale vrijednim povodom. Podignuta je Zelena zastava i s razlogom proslavljen Dijamantni status Eko-škole, s kojim se mogu pohvaliti rijetke škole u Hrvatskoj i koji je trebalo zaslužiti u proteklih 15 godina kontinuiranim aktivnostima u odgoju i obrazovanju za okoliš na razini cijele škole. Podsjetila je na to koordinatorica programa „ Eko škole“ i ravnateljica Helena Kudra.

 

 

Osnova škola Ljudevita Gaja učinila je puno u ekološkom odgoju učenika i zato je zaslužila ovaj prestižni dijamantni status Međunarodnih eko-škola. Zaslužni su za to i brojni suradnici, pa prof. Helena Kudra nije propustila priliku zahvaliti svima koji su pomagali i pomažu u odgoju ekološki osviještenih građana.

Priredba na kojoj se razgovaralo o ekologiji i šalilo, pjevalo i plesalo bila je prigoda i za pohvale koju su iskoristile zamjenica gradonačelnika mr. Ljiljana Lukačević i prof. Ljiljana Vidmar, regionalna koordinatorica i članica Predsjedništva Udruge „Lijepa naša“ koja uspješno vodi i koordinira navedeni program u Republici Hrvatskoj od 1997. godine.

Na kraju programa uručena su priznanja učenicima koji su bili ponos škole ove školske godine. Priznanja su dobili učenici koji su ostvarili zavidne rezultate na raznim natjecanjima i učenicima osmih razreda „naj osmašima“ koji su od prvog do osmog razreda bili odlični.

 

„Naj osmaši“ su:

 

Barišić Leonora, Gubić Sven, Ivanović Bruno, Hace Paula, Hodak Tonino, Lalić Paulina, Pauković Matea, Rakitić Martina (8.a), Dević Bernarda, Lasković Romana, Lasković Nikola, Lasković Boris, Marković Leonarda, Meglajec Martina, Mikanović Vedrana, Paulus Marija (8.b), Brkić Ivan, Dragić Mia, Duvnjak Karla, Ivanetić Karla, Kudra Lovro, Marušić Mario, Medvedović Jana, Mijatović Gabrijela, Petrović Filip, Topić Marinka, Topić Marta (8.c), Bogdanović Marina, Ivanišević Ivana, Orešković Matea, Rakonić Bruno i Tutić Ana 8.d.).


Related Post