OTVOREN DRUŠTVENI DOM U SAVSKOM BOKU

2942 0

SAVSKI BOK – Zadovoljni su jučer bili mještani Savskog Boka, najmanjeg naselja u Općini Vrbje. Napokon su i oni dobili društveni dom i mjesto u kome će se moći okupljati u različitim prigodama, a Mjesni odbor imati prostor za rad.

Okupili su se jučer da bi ga prigodno otvorili, družili se i zahvali svima koji su doprinijeli da se on izgradi.

Mještanima se obratio Ivan Gubić, vijećnik u Općinskom vijeću Općine Vrbje. Zahvalio se Općini Vrbje i općinskom načelniku Igoru Jurišiću, njegovom zamjeniku Mladenu Konjeviću i predsjedniku Općinskog vijeća Stjepanu Babiću što su došli uveličati njihovu svečanost.

-Pozdravljam mještane, župnika Stipu Josipovića i članice KUD-a „Vrbje“ koje su došle svojom pjesmom uveličati otvaranje doma.

U suradnji s Mjesnim odborom Savskog Boka na čelu s predsjednikom Marinkom Gubićem, smatrali smo da bi bilo lijepo i prigodno obilježiti izgradnju i unutarnje uređenje društvenog doma i da, da tako kažem, svečano obilježimo preuzimanje društvenog doma od strane Općine Vrbje. Danas ga predajemo Mjesnom odboru na upravljanje.

U izgradnji ovog doma pomoglo nam je Ministarstvo regionalnog razvoja, kome se zahvaljujem. Financiralo je izgradnju doma zajedno s Općinom Vrbje u omjeru 40 :60 posto. Sva mjesta u Općini Vrbje imaju svoje društvene prostore, a od danas društveni dom ima i Savski Bok zbog čega smo posebno zadovoljni.

Nadam se da će te ga dugo i ugodno koristiti za svoje potrebe – kazao je načelnik Igor Jurišić.

Društveni dom je blagoslovio velečasni Stipo Josipović.

Related Post