Otvoreno malonogometno igralište na umjetnoj travi u SRC „Slavča“

2388 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 14. kolovoza 2019. – Jedan od neglazbenih sadržaja koji će obilježiti ovogodišnje Novogradiško glazbeno ljeto je bio malonogometni turnir održan sinoć na novom malonogometnom igralištu s umjetnom travom u Sportsko-rekreacijskom centru „Slavča“.
Iako nije bilo službenog otvaranje ovo malonogometno igralište na umjetnoj travi obradovalo je ponajprije djecu, ali i starije uzraste ljubitelje ove najpopularnije igre u svijetu. Vjerujem da posebno zadovoljstvo imaju stanovnici ovog gradskog naselja, a imao ga jer sinoć i gradonačelnik Vinko Grgić. Na mjestu, u središtu naselja, gdje su već izgrađeni sportski tereni i dječje igralište, a gradit će se i drugi, bio je prostor namijenjen za izgradnju višekatnica i stanovanje. Trebalo je stoga, kaže gradonačelnik, promijeniti prostorni plan i najavio izgradnju boćališta i zdravljaka. Dodajmo da je uz malonogometno igralište postavljen i koš za košarku.
Bio je to sinoć prostor onakav kakav se želio dobiti, prostor za okupljanje i druženje jer su tribine bile pune djece i odraslih. U nogometu su uživali sudionici malonogometnog turnira i gledatelji sve dok kiša nije prekinula ugođaj. Našli su se tu sportski djelatnici, članovi Gradskog vijeća i gradske uprave, a uz gradonačelnika bili su i njegovi zamjenici Ivana Trupina i Borislav Vidošić.
Igralište je otvoreno utakmicom u kojoj su se sastale ekipe gradske uprave i gradskih tvrtki. U utakmici punoj preokreta pobijedila je ekipa gradskih tvrtki. Glavni događaj bio je turnir 4 kafića u kojem su se natjecale ekipe Caffe bar Rubikon, In, Corner i Exit. Nažalost, kiša je prekinula turnir.

Related Post

PREDSTAVLJENA KNJIGA

Autor - 02/05/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 2. svibanj 2012. – U povodu 17. obljetnice Vojno-redarstvene akcije „Bljesak“ Udruga hrvatskih branitelja domovinskog rata 121. brigade–pukovnije…