PLESNI STUDIO MARINE MIHELČIĆ

778 0

NOVA GRADIŠKA 7. ožujka 2012. – Dr. Ljepša Rakas-Vujčić, zamjenica gradonačelnika, danas je u maloj vijećnici ugostila male plesače, članove plesnog studija Marine Mihelčić koji su na prošlotjednom natjecanju ESDU

Dancestar World tour 2012. u Splitu ostvarili briljantan uspijeh. Plesači su se kući vratili s čak 25 medalja koje su zaslužili iznimnim izvedbama 36 koreografija.

 

Na putu ka trijumfu djecu su trenirale i pripremale Marina Mihelčić, Maja Lukić i Nataša Ledić. One će, kao i uvijek, s puno volje, strpljenja i ljubavi pratiti plesače na Svjetsko prvenstvo koje će se odvijati u Poreču. Kao i natjecatelje i voditeljice treba pohvaliti i roditelje djece koji isto tako puno ulažu u rad i djelovanje plesnog studija što u današnje krizno vrijeme nije lako.

O problematici nedostatka financijskih sredstava, poglavito u smislu izvanrednih sredstava i realizacija prijevoza za natjecanja, razgovarala je voditeljica studija Marina Mihelčić s dr. Ljepšom Rakas-Vujčić. Dogradonačelnica je obznanila kako su u gradski proračun uvrštena redovna godišnja sredstva za plesni studio, a za ostala će se potruditi shodno s mogućnostima.

Rakas-Vujčić pohvalila je sve članove plesnog studija i čestitala im na odličnim rezultatima, a novogradiškim članovima zahvalila se za pregršt nagrada koje su donijeli u Novu Gradišku.

Plesnom studiju Marine Mihelčić, posebno novogradiškim članovima sretno na predstojećem Svjetskom prvenstvu.

U suradnji s Udrugom “NG Buntovnici” donosit ćemo vijesti sa Svjetskog prvenstva.

 

Related Post

UDRUGA GLUHIH I NAGLUHIH

Autor - 02/10/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 2. listopad 2014. -Protekli tjedan (od 20. do 29. 9.) u organizaciji Udruge gluhih i nagluhih Nova Gradiška,…