PODUZETNIČKI IMPULS 2013.

1686 0

Na sjednici Vlade RH održane dana 24. siječnja 2013. godine usvojen je Program poticanja poduzetništva i obrta PODUZETNIČKI IMPULS za 2013. godinu. Resorno Ministarstvo poduzetništva i obrta 9. veljače 2013. godine objavilo je

prvi ciklus Javnih poziva, a uslijedit će još dva ciklusa.

 

Kako bi se poduzetnicima i obrtnicima, poduzetničkim potpornim institucijama, obrazovnim institucijama, jedinicama lokalne samouprave i ostalim potencijalnim aplikantima odnosno korisnicima bespovratnih potpora iz ovoga Programa omogućila što kvalitetnija priprema i podnošenje zahtjeva, Upravni odjel za gospodarstvo Brodsko-posavske županije zajedno sa županijskom Gospodarskom i Obrtničkom komorom te Županijskom razvojnom agencijom (CTR d.o.o.) organizira prezentaciju svih projekata iz navedenog Programa. PODUZETNIČKI IMPULS 2013. predstavit će pomoćnica ministra poduzetništva i obrta Dijana Bezjak te voditeljica Odjela Vlatka Mlakar.

 

Prezentacija će se održati dana 20. veljače 2013. godine (srijeda) s početkom u 13,30 sati u HGK Županijskoj komori Slavonski Brod (Velika dvorana) Slavonski Brod, Mesićeva 9.

Related Post