Policija na obilježavanju Dana grada Slavonskog Broda

846 0

Među dobitnicima nagrade Štit Berislavića (koja se dodjeljuje pojedincima za iznimno zalaganje te rad i djelovanje vezano za Slavonski Brod) je i Krešimir Šimić, policijski službenik Policijske uprave brodsko-posavske
SLAVONSKI BROD,16. svibnja2019. – Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod središnjeg križa na Gradskom groblju, u znak sjećanja na poginule te umrle Brođane, započelo je obilježavanje Dana grada Slavonskog Broda i blagdana nebeskog zaštitnika Slavonskog Broda, svetog Ivana Nepomuka.
Središnji i svečani dio programa održan je u dvorani Glazbene škole, a među visokim uzvanicima bio je i načelnik Policijske uprave brodsko-posavske Antun Valić sa svojim suradnicima. Svake godine, Gradsko vijeće Grada Slavonskog Broda dodjeljuje javna priznanja i nagrade onima koji su svojim osobnim uspjesima i radom pridonijeli razvoju, promidžbi i boljitku grada Slavonskog Broda.
Ove godine, među dobitnicima nagrade Štit Berislavića (koja se dodjeljuje pojedincima za iznimno zalaganje te rad i djelovanje vezano za Slavonski Brod) nagrađen je i Krešimir Šimić, policijski službenik Policijske uprave brodsko-posavske, koji je nagradu primio za nesebičan doprinos u promicanju ljudskih i moralnih vrijednosti, pomicanju granica ljudske izdržljivosti, ostvarena postignuća u iznimno teškoj atletskoj ultramaratonskoj disciplini te za promicanje istine o Domovinskom ratu kroz snimljeni autobiografski dokumentarni film „Smije li ratnik plakati“.

Related Post