POLICIJA – U POSLJEDNJA 24 SATA NAJVIŠE SE KRALO

588 0

NOVA GRADIŠKA, 29. prosinac 2010. – Na području iz nadležnosti rada policijske uprave u zadnja 24 sata policijski službenici su podnijeli ukupno devet kaznenih prijava i dva izviješća nadležnom državnom odvjetništvu. Od toga su najbrojnija imovinska kaznena djela i to sedam kaznenih djela teške krađe, krađe i oštećenja tuđe stvari, jedno kazneno djelo zlouporabe položaja ili ovlaštenja i jedno kazneno djelo povrede dužnosti uzdržavanja.

 

Na prometnicama PU brodsko-posavske dogodilo se ukupno tri prometne nesreće, od kojih jedna s ozlijeđenim osobama i dvije s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna osoba je lakše ozlijeđena.

 

Policijski službenici su intervenirali u tri slučaja i utvrdili prekršaje. Od toga su evidentna dva prekršaja iz članka 4. Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i jedan prekršaj iz Zakona o strancima. Protiv prekršitelja su podneseni odgovarajući optužni prijedlozi i opći prekršajni nalog.

Related Post

PROMETNA NA AUTOCESTI

Autor - 23/10/2013 0
Jutros, oko 6,45 sati, na autocesti A3 (sjeverna kolnička traka), kod Velike Kopanice, dogodila se prometna nesreća u kojoj su…