POLICIJA – U POSLJEDNJA 24 SATA NAJVIŠE SE KRALO

668 0

NOVA GRADIŠKA, 29. prosinac 2010. – Na području iz nadležnosti rada policijske uprave u zadnja 24 sata policijski službenici su podnijeli ukupno devet kaznenih prijava i dva izviješća nadležnom državnom odvjetništvu. Od toga su najbrojnija imovinska kaznena djela i to sedam kaznenih djela teške krađe, krađe i oštećenja tuđe stvari, jedno kazneno djelo zlouporabe položaja ili ovlaštenja i jedno kazneno djelo povrede dužnosti uzdržavanja.

 

Na prometnicama PU brodsko-posavske dogodilo se ukupno tri prometne nesreće, od kojih jedna s ozlijeđenim osobama i dvije s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna osoba je lakše ozlijeđena.

 

Policijski službenici su intervenirali u tri slučaja i utvrdili prekršaje. Od toga su evidentna dva prekršaja iz članka 4. Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i jedan prekršaj iz Zakona o strancima. Protiv prekršitelja su podneseni odgovarajući optužni prijedlozi i opći prekršajni nalog.

Related Post

IZGORIO U AUTOMOBILU

Autor - 23/12/2010 0
SLAVONSKI BROD 23. prosinac 2010. – Očevidom policijskih službenika u nazočnosti istražnog suca, utvrđeno je da je noćas oko 2,30…

Pronađen ukraden BMW

Autor - 24/08/2010 0
SLAVONSKI BROD 24. kolovoza 2010. – Policijski službenici Policijske postaje Vrpolje, jučer su u 12.20 sati na graničnom prijelazu Slavonski…