POLICIJSKA 24 SATA: Tromblonska mina u kanalu

378 0

11. rujan 2012. – Tijekom protekla 24 sata na području

policijske uprave evidentirano je 11 kaznenih djela, od kojih su 10 iz općeg kriminaliteta i jedno (1) maloljetničkog kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta šest (6) kaznenih djela su imovinska kaznena djela i to četiri (4) kaznena djela krađe i dva (2) kaznena djela uništenja i oštećenja tuđe stvari. U prometu na cestama nije evidentirana niti jedna prometna nesreća. Evidentirana su tri (1) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i dva (2) prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

 

ZAPOLJE – Jučer oko 8,30 sati u odvodnom kanalu u mjestu Zapolje prilikom obavljanja radova djelatnici jednog poduzeća iz Nove Gradiške pronašli su jedno minsko-eksplozivno sredstvo i o tome obavijestili policiju. Policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu su oko 10,40 sati preuzeli minsko-eksplozivno sredstvo i utvrdili da se radi o tromblonskoj mini M-62.

 

OKUČANI – Policija je jučer oko 13 sati zaprimila kaznenu prijavu od jedne tvrtke iz Okućana protiv nepoznatog počinitelja, koji je u razdoblju od 7. do 10 rujna ove godine iz rezervoara radnog stroja te tvrtke otuđio oko 250 litara Eurodizel goriva. Policijski službenici dostavljaju izvješće kao dopunu ove kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja nadležnom državnom odvjetništvu zbog počinjenog kaznenog djela krađe i nastavljaju kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja.

 

SLAVONSKI BROD – Jučer oko 10 sati 69-godišnjak iz Slavonskog Broda prijavio je policiji da mu je u nedjelju od 16,30 do 16,45 iz otvorenog dvorišta obiteljske kuće nepoznati počinitelj otuđio nezaključani bicikli Trek 3500, sive boje, star oko četiri mjeseca. Policija traga za počiniteljem.

Related Post