POLICIJSKI PREVENTIVNI PROJEKT „ŽIVIM ŽIVOT BEZ NASILJA“ SUTRA U NOVOJ GRADIŠKI

810 0

NOVA GRADIŠKA, 24. a veljače 2015. – Dana 25. veljače (srijeda), u Novoj Gradiški, u okviru nacionalnog preventivnog projekta „Živim život bez nasilja“, u zajedničkoj suradnji Ministarstva unutarnjih poslova i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta održati će se program aktivnosti usmjeren na izgradnju nenasilja, nediskriminacije i tolerancije.

 

 

I komponenta – Interaktivna radionica, održati će se u vremenu od 10.15 do 11 sati u Osnovnoj školi „Ljudevit Gaj“, u Novoj Gradiški, koju će provesti policijski službenici i predstavnici nevladine organizacije „Status M“.

S početkom u 11.20 sati, u Domu kulture Nova Gradiška, održati će se konferencija za medije, na kojoj će sudjelovati predstavnici Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, predstavnici lokalne zajednice (Županije brodsko-posavske, Grada N. Gradiške) i voditelj konceptualno pripremljenog programa.

II komponenta će započeti u 12 sati, u Domu kulture N. Gradiška, u okviru kojeg će se održati tematska predstava „Nasilje, za nasilje nema opravdanja“ u režiji Zijaha Sokolovića (glumci Ivana Krizmanić i Marko Makovičić), te glazbeno scenski program uz nastup pijaniste Marije Dedića, grupe Apokalipso i glazbene skupine osnovne glazbene škole Nova Gradiška. Voditelj programa je Zlatan Zuhrić Zuhra.

Autor PUBP

Related Post