POSJETILI PREDSJEDNIKA JOSIPOVIĆA

931 0

Predsjednik je obećao doći u Rešetare 12. rujna. O njegovom boravku i aktivnostima u Rešetarima više će se znati nakon što to bude utvrđeno protokolom

 

REŠETARI, 30. srpnja 2014. – Povodom skorog održavanja XVII. rešetaračkih susreta pjesnika, kao i dolazak u Rešetare brojnih pjesnika hrvata koji žive izvan Hrvatske predsjednik RH Ivo Josipović primio je u svom uredu 28. srpnja delegaciju u kojoj su bili Marin Knezović, ravnatelja Matice iseljenika RH, Milan Bošnjak, načelnik ureda Vlade RH za iseljene hrvate, Zlatko Aga, načelnik općine Rešetari i Ivan De Vill, predsjednika KLD-a Rešetari.

S predsjednikom Josipovićem razgovarali su Rešetaračkimom susretu pjesnika hrvata iz dijaspore koji će se održati od 12. do 14. rujna ove godine i njegovom pokroviteljstvu. Upoznali su ga i sa aktualnostima i aktivnostima općine Rešetari, kao i potrebama koje ta općina ima u daljnjem u razvoju.

Predsjednik je obećao doći u Rešetare 12. rujna. O njegovom boravku i aktivnostima u Rešetarima više će se znati nakon što to bude utvrđeno protokolom.

Related Post

PRIJATELJSTVO

Autor - 26/05/2012 0
REŠETARI, 26. svibanj 2012. – Sandro Jurman, načelnik prijateljske općine Kanfanar, boraveći u Rešetarima u povodu Dana općine, obradovao je…