POTUKLE SE SNAJA I SVEKRVA

691 0

STARA GRADIŠKA, 1. ožujak 2011. – Na području Stare Gradiške, jučer oko 15.30 sati unutar stana, nasilnički su se ponašale snaha i svekrva. Policijski službenici su utvrdili da se radi o 32-godišnjakinji (državljanka Bosne i Hercegovine) koja neprijavljeno boravi u Republici Hrvatskoj (od 29. ožujka 2011.) i njenoj 55-godišnjoj svekrvi. Također su utvrdili da su se, po dolasku svekrve u posjet sinu i snahi, njih dvije posvađale nakon kraćeg razgovora. Potom je snaha počupala svekrvu za kosu, te su izmijenile po šamar. Nije bilo ozljeda, a ponuđenu liječničku pomoć su odbile.

 

Policija protiv obadvije podnosi optužne prijedloge Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Također je 32-godišnjakinji izdan prekršajni nalog zbog povrede odredbi Zakona o strancima (neprijavljivanje kratkotrajnog boravka u RH), koja je nakon što je platila kaznu regulirala svoj status kao stranac u Republici Hrvatskoj.

Related Post

ZAKAZALA RODITELJSKA SKRB

Autor - 28/01/2013 0
SLAVONSKI BROD 28. siječanj 2012. – Na današnjoj konferenciji za medije bilo je riječi o čl. 95 Obiteljskog zakona. Glasnogovornica…