PRIOPĆENJE GRADONAČELNIKA

642 0

Glavni razlog povlačenja prijedloga i neodržavanje sjednice bio je neusaglašenost stavova među koalicijskim partnerima.

NOVA GRADIŠKA, 20. kolovoza 2012. – Nakon neodržane sjednice Gradskog vijeća priopćenjem za javnost oglasio se gradonačelnik Josip Vuković obrazlažući razloge zašto je kao predlagatelj povukao prijedlog odluke o zaduživanju Grada Nova Gradiška.

 

 

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

– Prije početka treće izvanredne sjednice Gradskog vijeća zakazane za 20. kolovoz 2012. godine, gradonačelnik je kao predlagatelj povukao prijedlog odluke o zaduživanju Grada Nove Gradiške, a kako je to bila i jedina točka predviđena za ovu sjednicu prestali su razlozi za njezino održavanje.

Poslovnički sjednica Gradskog vijeća Grada Nova Gradiška nije ni počela, odnosno dnevni red sjednice nije razmatran niti usvojen, stoga nije bilo mogućnosti za dopunu dnevnog reda, što je klub HDSSB htio učiniti.

Glavni razlog povlačenja prijedloga i neodržavanje sjednice bio je neusaglašenost stavova među koalicijskim partnerima.

Veliki interes medija i odaziv vijećnika ukazuje na postojanje drugog scenarija po kojem bi najveći gubitnici bili građani Nove Gradiške, što gradonačelnik nije mogao dozvoliti, zato je i povukao svoj prijedlog.

 

U Novoj Gradiški, 20. kolovoza 2012. godine.

 

Gradonačelnik Josip Vuković, dipl. ing.

Related Post

TIM ZA PSIHOSOCIJALNU POMOĆ

Autor - 04/04/2012 0
Piše: Mr. Ljiljana Lukačević Ministar Predrag Matić novogradiškom je Timu za psihosocijalnu pomoć u cijelosti dao povjerenje za nastavak skrbi…

Hrvatski Božićni običaji

Autor - 25/12/2011 0
Čestit ti Božić i sveto Isusovo Porođenje Od svih običaja božićni su najviše ukorijenjeni u narodu. Istina, neki su od…