PROMETNA NESREĆA

1070 0

SLAVONSKI BROD – Dana 25. listopada oko 13,55 sati u Bartolovcima, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena.

 

Do prometne nesreće je došlo kada je 58-godišnjak iz Slavonskog Broda upravljajući teretnim vozilom na dijelu županijske ceste na kojem je zabranjen promet teretnim vozilima, preko pune crte pretjecao moped, kojim je upravljao 56-godišnjak iz Slavonskog Broda. Tom prilikom došlo je do udara stražnjeg desnog bočnog dijela prikolice u lijevu bočnu stranu mopeda, nakon čega su moped i vozač pali na kolnik, a potom na travnatu površinu. U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen vozač mopeda kojemu je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu.

 

Protiv vozača teretnog vozila slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu. Zbog vožnje na dijelu ceste gdje je promet zabranjen teretnim vozilima slijedi podnošenje odgovarajuće prekršajne prijave.

Related Post