PROVALILE U KUĆU I UKRALE ZLATNI I SREBRNI NAKIT

688 0

SLAVONSKI BROD, 15. srpnja 2016. – U pritvoru u Požegi završile su dvije žene koje su u Slavonski Brod došle krasti iz Vinkovaca i Bjelovara.

 

Kako izvještava Policijska uprava brodsko-posavska, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod proveli su kriminalističko istraživanje nad vije ženske osobe u dobi od 25 i 31 godinu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška krađa.

 

Temeljem provedenog kriminalističkog istraživanja 25-godišnjakinja s područja Bjelovara i 31-godišnjakinja s područja Vinkovaca osumnjičene su da su u srijedu, 13. srpnja u dopodnevnim satima provalile u obiteljsku kuću u Slavonskom Brodu iz koje su ukrali zlatni i srebrni nakit u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

 

Policija je pronašla ukradeni nakit, koji je vraćen oštećenoj osobi. Osumnjičene su 14. srpnja u jutro uz kaznenu prijavu za kazneno djelo teška krađa predane pritvorskom nadzorniku.

Related Post

VIŠE SREĆE NEGO PAMETI

Autor - 08/08/2016 0
BODEGRAJ – 45-godišnjak s područja Okučana ima je više sreće nego pameti. Vozio je neregistriranim osobnim automobilom, za vrijeme dok…

POLICIJSKI VIKEND

Autor - 08/02/2016 0
SLAVONSKI BROD, 8. veljače 2016. – Tijekom proteklog vikenda na području policijske uprave evidentirano je 23 kaznena djela od kojih…