PRVI CRAFT U SRCU SLAVONIJE: Filip Štivičić pobjednik u brzinskom ispijanju piva

3777 0

NOVA GRADIŠKA, 28. listopada 2017. – Prvi dan druženje craftera i ljubitelja craft piva na prvom festivalu craft piva koji se danas i sutra održava u Društvenom domu pod nazivom „Craft u srcu Slavonije“ završio je sinoć s rock večeri uz Unimogse.

Prije toga održano je zanimljivo natjecanje u brzinskom ispijanju piva. Krigla od pola litre pila se za nešto više od 4 sekunde iako je bilo onih kojima je trebalo i oko pola minute.

Najbolja je bila ekipa Kuća piva iz Slavonskog Borda, a pojedinačno najbrže pivo ispio je Filip Štivičić.

Nastupilo je šest muških ekipa i četiri natjecateljice. Natjecatelji su birali pivo koje će piti. Mogli su birati jedno od 30 vrsta craft piva s kojima se predstavlja 15 proizvođača craft piva.

Danas će biti održan okrugli stol: što je slad u craftu i natjecanja u izdržljivosti držanja krigle i točenja piva bez pjene. Dakako cijeli dan posjetitelji će moći kušati pivo hrvatskih craftera. Ovo dvodnevno pivsko druženje završit će večeras nastupom Nives Celzijus.

Prvi „Craft u srcu Slavonije“ održava se zahvaljujući Gradu Nova Gradiška, Tvornici slada Slavonija slad i Pivu „Bošnjak“

Related Post

PODUZETNIČKI IMPULS 2013.

Autor - 19/02/2013 0
Na sjednici Vlade RH održane dana 24. siječnja 2013. godine usvojen je Program poticanja poduzetništva i obrta PODUZETNIČKI IMPULS za…