RADIO RAT – RADIO NOVA, NOVI JE BRODSKI IGRAČ U NADMETANJU ZA FREKVENCIJU 98,1

503 0

NOVA GRADIŠKA, 15 srpnja 2011. – Oglašavanje d.o.o. četvrti je igrač u natjecanju za novogradiški radijski prostor. Objavila je to Agencija za elektorničke medije čije je Vijeće jučer otvorilo pristigle ponude i uz dosadašnje kandidate Gradski radio, Radio Panoniju i Radio Psunj utvrdilo da se i ova brodska tvrtka, kao nakladnik Radio Nove, uključila u nadmetanje za toliko željeni utjecaj u lokalnom eteru.

U Agenciji za elektornilčke medije nismo uspjeli dobiti informacije o tome tko je vlasnik Oglašavanja d.o.o. uz obrazloženje da nisu ovlašteni davati takve informacije. Neslužbeno smo doznali da se radi o brodskoj tvrtki čija je vlasnica Marizabela Mijakić, a da iza širenja medijskog utjecaja Radio Slavonije i Brodske TV na Novu Gradišku navodno stoje lokalni „urednik“, Dubravko Galović i drugi brodski mediji vezani uz Oglašavanje d.o.o.. Ne želimo špekulirati o tome da li je to dobro ili loše. Najprije treba pričekati odluku Vijeća za elektronske medije i dodjelu koncesije kada će se posložiti radio kockice, politički i ini utjecaju i interesi. To bi se trebalo dogoditi vrlo brzo.

Do tada, slušatelji Radio Nove Gradiške, radio postaje koja sada emitira program, ne trebaju strahovati da će zaključno s 15. srpnjem na frekvenciji 98,1 nastati medijska radio rupa. Taj će aktulani radio, na radost onih koji ga podržavaju, i žalost onih koji bi ga odmah ugasili, nastaviti emitirati program sve dok Agencija ne donese odluku o novom koncesionaru.

Related Post

SPOMENIK POGINULIM BRANITELJIMA

Autor - 07/01/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 7. siječanj 2013. – Prilikom obilježavanja 21. obljetnice vojno-redarstvene akcije „Širinci“, kod spomen obilježja Ivici Atlagoviću, zapovjedniku 2.…