RADIONICE UDRUGE GLUHIH I NAGLUHIH

789 0

NOVA GRADIŠKA, 3. lipanj 2015. – Udruga gluhih i nagluhih Nova Gradiška ovaj mjesec će organizirati ciklus od tri radionice pod nazivom„Otključaj vrata uspjeha“.

Prva radionica bit će održana u petak, 12.o6. u prostorijama Udruge s početkom u 16.oo sati.

 

Na radionici će biti predstavljeni rezultati projekta ‘Neformalno obrazovanje – ključ uspjeha!’, međunarodnog stručnog osposobljavanja održanog u okviru Erasmus Plus programa, čiji je nositelj bila Udruga ENAS, dok je UGNG sudjelovala u provođenju projekta kao partner.

 

Kako bismo proširili rezultate projekta, te povećali društveni učinak istog, UGNG namjerava provesti ciklus od tri radionice na temu neformalnog obrazovanja, s ciljem obučavanja budućih radnika s mladima – facilitatora i vođa mladih. Sudionici će biti upoznati s osnovnim terminima vezanim uz rad s mladima, te će razviti potrebna znanja i vještine kako bi mogli samostalno osmišljavati, provoditi i evaluirati aktivnosti i metode unutar okvira neformalne edukacije. Radionicu će voditi sudionici projekta ‘Neformalno obrazovanje – ključ uspjeha!’ koji će na taj način prenositi stečena znanja i vještine, te trenerica udruge.

 

Također, sudionicima radionice bit će predstavljen i europski program Erasmus Plus, s posebnim naglaskom na sektor mladih.

 

UGNG poziva sve mlade koji žele saznati više o projektima mobilnosti, te sve građane koji bi se željeli aktivirati u zajednici kao vođe mladih, facilitatori aktivnosti u okvirima neformalne edukacije ili radnici s mladima, da nam se pridruže na radionici kako bismo zajedno pronašli ključ uspjeha rada s mladima i za mlade!

 

Nikolina Jureković, Odnosi s javnošću UGNG

Related Post

DJEČJI FORUMAŠI U SABORU

Autor - 23/06/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 23. lipnja 2014. – Dana 16. lipnja Sabor Republike Hrvatske posjetili su Dječji forumaši iz Banove Jaruge, Dubrovnika,…