Radovi na izgradnji kružnog toka bi do NG LJETA trebali pješacima omogućiti prohodnost

2497 0

Autor Franjo Samardžić, Foto Jakša Samardžić
NOVA GRADIŠKA, 31. srpnja 2019. – Brojna pitanja vezana za ovogodišnje Novogradiško glazbeno ljeto odnose se izgradnju kružnog toka u središtu grada zbog prohodnosti za pješake. Pitanje je aktualnije tim više što je najavljeno da će besplatno parkiralište za automobile biti na prometnom poligonu u Kožarskoj ulici, pa će svi koji tamo ostave automobil morati proći preko ili obilaziti gradilište budućeg kružnog toka.
Radovi na izgradnji kružnog toka u središtu grada započeli su početkom srpnja i trebali bi biti završeni za 105 dana. Odvijaju se prema planu i kako je prošli tjedan na konferenciji za medije kazao gradonačelnik Vinko Grgić, uz dobru suradnju grada i izvođača radova. Zajednički je cilj radove do Novogradiškog glazbenog ljeta dovesti u fazu da gradilište bude prohodno za pješake.
Kako doznajemo Poduzeće za ceste Slavonski Brod će učiniti sve da to tako i bude. Prometa za automobile i dalje neće biti.

Related Post

Priveden ubojica 64-godišnjaka

Autor - 10/05/2017 0
SLAVONSKI BROD – Operativnim radom policijskih službenika Policijske uprave brodsko-posavske, razriješeno je kazneno djelo ubojstva 64-godišnjaka u Slavonskom Brodu. Policijski…