SHREK, FIONA, CRVENKAPICA I VUČKO UVESELJAVALI DJECU U DOMU KULTURE

1481 0

Autor poumar

NOVA GRADIŠKA 11. Listopada 2010. – U sklopu Dječjeg tjedna novogradiško Društvo „Naša djeca“ i učilište Relković priredili su djeci 6. listopada projekciju dugoočekivanog nastavka velikog animiranog hita „Shrek 4“ na kino-platnu Doma kulture te 7. listopada kazališnu predstavu za djecu

„Crvenkapica i Vučko“. Vratili su nam se još jednom Shrek, Fiona, Magarac, Mačak i ostali junaci iz Dalekog, dalekog kraljevstva , ovoga puta sinkronizirani na hrvatski. U domaćoj sinkronizaciji glasove su posudili VEDRAN MLIKOTA, VID BALOG, RENATA SABLJAK, SVEN MEDVEŠEK, KREŠIMIR MIHIĆ i mnogi drugi.

Crvenkapicu i Vučka je učenicima nižih razreda Osnovne škole Ljudevita Gaja u četvrtak 7.listopada u novogradiškom Domu kulture izvelo Dječje kazalište “Ivana Brlić Mažuranić” iz Slavonskog Broda.

U režji Darije Vlajnić “Crvenkapicu i vučka” igrali su Anamarija Vlajnić, Darija Vlajnić, Bruno Brinzej i Stanislav Hudi . Scenografiju i lutke za ovu predstavu izradili su Branko Stojaković i Marija Rakić, a za glazbu je odgovoran Tomislav Babić.

 

Predstava je zapravo parodija na bajku Crvenkapica i nosi poruku najmlađima da je u životu važno imati čvrsto, pravo i trajno prijateljstvo, obitelj i ljubav….sve drugo je prolazno.

Djeca su predstavu lijepo prihvatila i brodske glumce nagradila velikim pljeskom.

 

Related Post

ŠTO SE U VRTIĆU RADI

Autor - 04/06/2012 0
Završna priredba i svečano obilježavanje Dana vrtića održana je u petak 1.lipnja 2012. u Dvorani Relković pred brojnim roditeljima, djedovima…