SLAVONSKI BROD: Uz blagdan Svih svetih položeni vijenci i zapaljene svijeće

1213 0

Autor bpz.hr

Slavonski Brod, 31. studenog 2019. – U povodu obilježavanja Svih svetih, blagdana koji se u Hrvatskoj obilježava prvoga dana mjeseca studenoga kada svake godine slavimo sve svece i svetice koje je Crkva proglasila svetima, kao i one koji nisu proglašeni svetima, ali su svojim životom ostvarili ideal kršćanskog života, danas su na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu, kod Središnjeg križa, položeni vijenci i zapaljene svijeće u znak sjećanja na sve preminule. Vijence su položila izaslanstva Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva hrvatskih branitelja, Ureda državne uprave, Brodsko-posavske županije, Grada Slavonskog Broda te predstavnici udruga proizišlih iz Domovinskog rata kao i političkih stranaka. U ime Brodsko-posavske županije to su učinili zamjenici župana Stjepan Bošnjaković i Damir Mirković. Sveto misno slavlje predvodio je policijski kapelan, vlč. Mario Paradžik.

Sveta misa za spomen svih vjernih mrtvih služit će s na Dušni dan odnosno u subotu 2. studenog 2019. na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu s početkom u 9 sati.

Related Post

Promovirano 15 novih majstora

Autor - 21/09/2010 0
SLAVONSKI BROD, 21. rujna 2010. – Na prigodnoj svečanosti podjeljene su diplome za novih 15 majstora obrtnika u Obrtničkoj komori…