SVEZAO PSA I OSTAVIO GA DA UGINE: Policija ga uhitila i kazneno prijavila za ubijanje i mučenje životinja

1103 0

SLAVONSKI BROD, 26. lipnja 2019. – Nakon što je dana 20. svibnja, u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj zaprimljena dojava putem aplikacije E-policija, da je u Slavonskom Brodu, u Budakovoj ulici pronađen zavezan i uginuli pas, o čemu smo obavijestili dnevnom informacijom od 21. svibnja, policijski službenici su odmah intervenirali te poduzeli mjere i radnje iz nadležnosti svoga rada.
Nastavak upornog i kontinuiranog rada policijskih službenika Policijska postaje Slavonski Brod urodio je plodom, te je otkriven počinitelj kaznenog djela.
Radi se o 25-godišnjaku, koji je jučer (25. lipnja) uhićen i nad kojim je kriminalističkim istraživanjem potvrđena sumnja da je počinio kazneno djelo ubijanje ili mučenje životinja. Protiv 25-godišnjaka policijski službenici podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Related Post

Autor - 15/04/2019 0
Petorica braće Pavletić osnivači su i članovi udruge Arteco, izrađuju ekološko umjetničke skulpture od vinove loze i maslinovog drveta i…

VRPOLJE

Autor - 12/09/2013 0
Načelnik Policijske uprave brodsko-posavske Ante Zovak, jučer je u prostorijama općine Vrpolje održao radni kolegij na kojem su bili rukovoditelji…