Utvrđen identitet mrtve osobe

1573 0

SLAVONSKI BROD, 26. lipnja 2019. – Vezano uz pronalazak mrtvog tijela (dnevna informacija od 3. svibnja i priopćenje za medije od 8. svibnja), obavještavam vas o slijedećem:
Dana 2. svibnja, oko 16.15 sati, u napuštenoj kući u Slavonskom Brodu, Ulica Šetalište braće Radića, pronađeno je mrtvo tijelo, a zbog proteka vremena od smrti do pronalaska i stanja u kojem se nalazilo, nije bilo moguće utvrditi spol osobe, niti vrijeme smrti.
Obavljenom obdukcijom nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali na kazneno djelo, a utvrđeno je da se radi o muškoj osobi. Policijski službenici su u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom nastavili daljnji rad na utvrđivanju identiteta mrtve muške osobe.
Jučer (25. lipnja), u Policijskoj postaji Slavonski Brod, zaprimljen je nalaz DKT vještačenja Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ iz Zagreba, kojim je potvrđen identitet osobe, odnosno da se radi o 55-godišnjaku sa područja Općine Bebrina

Related Post

Fotonaponska elektrana BIOSOL

Autor - 01/09/2021 0
Izgradnjom  fotonaponske elektrane Grad Nova Gradiška proizvodit će  električnu energiju iz obnovljivih  izvora  te umanjiti troškove iste u objektima  društvene…