Utvrđen identitet mrtve osobe

738 0

SLAVONSKI BROD, 26. lipnja 2019. – Vezano uz pronalazak mrtvog tijela (dnevna informacija od 3. svibnja i priopćenje za medije od 8. svibnja), obavještavam vas o slijedećem:
Dana 2. svibnja, oko 16.15 sati, u napuštenoj kući u Slavonskom Brodu, Ulica Šetalište braće Radića, pronađeno je mrtvo tijelo, a zbog proteka vremena od smrti do pronalaska i stanja u kojem se nalazilo, nije bilo moguće utvrditi spol osobe, niti vrijeme smrti.
Obavljenom obdukcijom nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali na kazneno djelo, a utvrđeno je da se radi o muškoj osobi. Policijski službenici su u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom nastavili daljnji rad na utvrđivanju identiteta mrtve muške osobe.
Jučer (25. lipnja), u Policijskoj postaji Slavonski Brod, zaprimljen je nalaz DKT vještačenja Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ iz Zagreba, kojim je potvrđen identitet osobe, odnosno da se radi o 55-godišnjaku sa područja Općine Bebrina

Related Post

PRONAĐEN UKRADENI BAGER

Autor - 20/07/2017 0
SLAVONSKI BROD – Jučer, 19. srpnja 2017. godine oko 18,45 sati u šumskom predjelu između Ruščice i Trnjanskih Kuta, policijski…