TENIS

907 0

NOVA GRADIŠKA, 22. studeni 2014. – U Osijeku 14. i 15. studenog 2014. godine na zatvorenim teniskim terenima Teniskog kluba „Olimpija“ održano je dvoransko prvenstvo Hrvatske za igrače tenisa u kolicima

u organizaciji Hrvatskog saveza tenisača u kolicima u pojedinačnoj konkurenciji i igri parova.

Nastupilo je ukupno 8 igrača iz 5 hrvatskih klubova. Za Teniski klub „Nova Gradiška – Slavonski biser“ nastupali su igrači Igor Ograjšek i Zdenko Matić.

Igor Ograjšek poražen je u prvom kolu od Miroslava Relić iz TK „Kobra“ iz Slavonskog Broda rezultatom 6:1, 6:1 dok je Zdenko Matić također poražen u prvom kolu od Antonija Arambašića iz TK „Tigar“ iz Zagreba rezultatom 6:1, 6:1 te su tako obojica ušli u utješnu skupinu. U daljnjem razigravanju Zdenko Matić je izgubio od Marija Sosnik iz TK „Kobra“ iz Slavonskog Broda rezultatom 6:0, 6:1 te tim rezultatom zauteo ukupno 8. mjesto. Igor Ograjšek je poražen također od Marija Sosnik rezultatom 6:0, 6:0 te zauzeo ukupno 7. mjesto.

Dvoranski prvak Hrvatske za tenisače u kolicima za 2014. godinu je Dražen Mikšić iz TK „4 rijeke“ iz Karlovca koji je u finalu bio bolji od Željka Kladarić iz TK „Klasije“ iz Slavonskog Broda.

U igri parova naš par u sastavu Ograjšek / Matić poražen je od para u sastavu Arambašić / Mikšić. Pobjednik dvoranskog PH u parovima je par u sastavu Kladarić / Lović koji je u finalu pobijedio par u sastavu Arambašić / Mikšić.

 

Izvješće sastavili : Igor Ograjšek i Marko Brčić

Related Post

TAEKWONDO

Autor - 16/10/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 16. listopad 2012. – Jesenski dio natjecateljske sezone Vukovi su otpočeli u jakom tempu. Krajem rujna uspješno su…