Tvrtka Aminolabs Atlantic u Industrijskom parku kupila 31.610 kvadratnih metara zemljišta

4006 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 26. siječnja 2018. – Gradonačelnik Vinko Grgić i Sanjin Weinacht potpisali su danas ugovor kojim tvrtka Aminolabs Atlantic u Industrijskom parku kupuje  31.610 kvadratnih metara zemljišta.

-Zahvalio bi se Gradu i gradonačelniku i cijeloj gradskoj upravi na dosadašnjoj suradnji. Vjerujem da će ona i dalje biti na ovom nivou. Moram naglasiti da je Atlantic došao prije četiri godine u grad Novu Gradišku. Vrlo smo zadovoljni načinom na koji smo primljeni i suportom sa strane Grada. Isto tako smo zadovoljni i sa ljudima koji su nas tu dočekali. Naši radnici su iz Nove Gradiške i okolice. Moram zahvaliti cijeloj zajednici i na tome. Vrlo smo zadovoljni i kao što se vidi i dalje razvijamo posao. Ušli smo u ogromnu investiciju koju ćemo dovršiti ove godine novom proizvodnom linijom. Imamo planove da u nekoliko slijedećih godina proširimo naše proizvodne pogone i zaposlimo nove ljude i zato smo krenuli u investiciju kupnje zemljišta. To je dobitna kombinacija za sve nas – kazao je Sanjin Weinacht.

-Danas smo raspisali natječaj i za prodaju još 42.000 kvadratnih metara zemljišta za koje postoji interes. To znači da naša industrijska zona živi punim plućima, a što nas najviše veseli je razvoj gospodarstva, u ovom slučaju širenje gospodarskih subjekata. Naši su uvjeti bili i prije korektni, a bit ćemo partneri i kod ishođenja dozvola i bilo kojih drugih potreba. Želimo pomagati kao i dosada. Već se zna da je Nova Gradiška dobar primjer poslovne suradnje na razini uprave grada i svih poduzetnika i obrtnika.

Veseli me današnji dan. Moramo ga zapisat u anale gospodarstva i razvoja grada jer smo danas, uz ovaj potpisali i ugovor o preuzimanju DING-a od strane tvrtke FI-MA – kazao je gradonačelnik Vinko Grgić.

Na potpisivanju govora nazočna je bila direktorica Industrijskog parka Ivana Vončina-Toplek.

Related Post