U subotu nogometni memorijal Tomislavu Sokiću

1282 0

27. siječanj 2011. – U subotu 29.siječnja održat će se pod

pokroviteljstvom Općine Cernik 5. memorijalni turnir u malom nogometu u počast prerano preminulom vrsnom dugogodišnjem vrataru cerničke Mladosti i novogradiške Sloge, Tomislavu Sokiću. Po tradiciji, na turniru je revija malonogometnih utakmica koje počinju u 15 sati susretom mladeži cerničke Mladosti i novogradiške Sloge (98.godište), a u 15,40 sati utakmicom istih momčadi, ali 96. godišta.

U 16,20 igraju županijski prvoligaš NK Slaven iz Ljupine i četvrtfinalist ZMNL MNK Marković transport , a u 17 sati vodeća momčad 3.HNL,Istok, NK Mladost iz Cernika i finalist ZMNL Nova Gradiška,MNK Glembay.

U 17,40 počinje utakmica između Plave ruže iz Cernika i HAŠK iz Cerničke Šagovine. Poslije toga slijede susreti za plasman: najprije će se u 18,20 voditi borba za treće mjesto, a u 19 sati odigrat će se utakmica za prvo mjesto i pobjednika ovogodišnjeg petog Memorijala Tomislava Sokića.

 

Za najuspješnije momčadi i pojedince domaćin je priredio prigodne sportske nagrade. Turnir se održava, ponovit ćemo, u Školsko-sportskoj dvorani u Cerniku u subotu 29.siječnja s početkom u 15 sati i pod pokroviteljstvom je Općine Cernik, pa pozivamo štovatelje pokojnog vrsnog vratara i srdačnog čovjeka i sportaša Tomislava Sokića da dođu u što većem broju i tako obnove sjećanje na njegov dragi lik.

Related Post