U subotu rukometni veterani u Starom Petrovom Selu

424 0

4. svibanj 2012. – Prigodom obilježavanja Dana općine, uz druge

svečarske sadržaje, održat će se i tradicionalni i najstariji, a ove godine i jubilarni 25. međunarodni turnir rukometnih veterana u Starom Petrovom Selu u organizaciji mjesnog RK Slavija. Na turniru će ove godine, koji se igra u subotu 5. svibnja s početkom u 10 sati, pa sve do kasnih večernjih sati, nastupiti momčadi veterana iz Beča, Zagreba, Slav. Broda, Našica, Samobora, Petrinje, Nove Gradiške i Starog Petrovog Sela (2 momčadi). Pored toga nastupit će momčad „old timera“ Starog Petrovog sela, najstariji veterani, koji su igrali uglavnom proteklih četvrt stoljeća i odmjerit će snage sa identičnim sastavom iz Kaptola. Ove godine će nastupiti i ženski sastavi Starog Petrovog Sela i Kutjeva.

 

Turnir počinje u 10 sati, a završnica će uslijediti navečer kada će se odigrati u 17,30 utakmica za 3. mjesto, a finale je u 19,30 sati.

 

Bit će kao i svake godine položen vijenac i upaljene svijeće na spomen-ploču Zlatku Akmačiću, vrsnom igraču Slavije koji je poginuo u Domovinskom ratu. Domaćin je priredio brojne prigodne i sportske nagrade, koje će biti tradicionalno dodijeljene u mjesnom Domu uz zabavni program i druženje tijekom „trećeg poluvremena“, koje obično traje, uz domaće slavonske i petrovoselske delicije i tamburaše, do kasnih noćnih sati.

Related Post