ČUDESNA OTKRIĆA U SVIJETU PREHRANE

627 0

poumar

16. veljače 2011. – U organizaciji Kršćanske adventističke crkve Nova Gradiška, u petak i subotu 11. i 12. veljače u novogradiškom Domu kulture održana su stručna predavanja:

PREHRANA U SLUŽBI ZDRAVLJA i FITOKEMIKALIJE U PREHRANI

 

Predavanje pred zainteresiranim Novogradiščanima održala je mr.sc. Roberta Katačić, dr.med. ROBERTA KATAČIĆ je diplomirana liječnica koja je završila magisterij iz javnog zdravstva, s posebnim naglaskom na nutricionizam, na Fakultetu Javnog zdravstva Sveučilišta Loma Linda u Kaliforniji. Godinama radi kao savjetnica za zdrav način života i prehrane, vodi dopisne tečajeve i drži brojna predavanja i seminare u Hrvatskoj i inozemstvu.

Zainteresirane Novogradiščane dr. Katačić upoznala je sa znanstvenim načelima prehrane i uvela ih u svijet novih otkrića u području prehrane, s posebnim naglaskom na utjecaj načina života i prehrane na njihovo zdravstveno stanje.

Nakon predavanja u prostorima KA Crkve održana je radionica za pripremu zdravih obroka i edukacija sudionika za mijenjanje zdravstvenog ponašanja.

Related Post

Koncert “The way i see it”

Autor - 28/12/2011 0
U organizaciji članova udruge Hrabro dijete i novogradiške Kršćanske adventističke crkve u Dvorani Relković u utorak 27.prosinca koncert pod nazivom…

U DVORANI RELKOVIĆ

Autor - 09/04/2013 0
Dvorana RELKOVIĆ u petak 5.travnja 2013. ponovno je , na zahtjev i želju brojnih poklonika Trenkovaca ugostila članove ovog najbrojnijeg…