ČUDESNA OTKRIĆA U SVIJETU PREHRANE

957 0

poumar

16. veljače 2011. – U organizaciji Kršćanske adventističke crkve Nova Gradiška, u petak i subotu 11. i 12. veljače u novogradiškom Domu kulture održana su stručna predavanja:

PREHRANA U SLUŽBI ZDRAVLJA i FITOKEMIKALIJE U PREHRANI

 

Predavanje pred zainteresiranim Novogradiščanima održala je mr.sc. Roberta Katačić, dr.med. ROBERTA KATAČIĆ je diplomirana liječnica koja je završila magisterij iz javnog zdravstva, s posebnim naglaskom na nutricionizam, na Fakultetu Javnog zdravstva Sveučilišta Loma Linda u Kaliforniji. Godinama radi kao savjetnica za zdrav način života i prehrane, vodi dopisne tečajeve i drži brojna predavanja i seminare u Hrvatskoj i inozemstvu.

Zainteresirane Novogradiščane dr. Katačić upoznala je sa znanstvenim načelima prehrane i uvela ih u svijet novih otkrića u području prehrane, s posebnim naglaskom na utjecaj načina života i prehrane na njihovo zdravstveno stanje.

Nakon predavanja u prostorima KA Crkve održana je radionica za pripremu zdravih obroka i edukacija sudionika za mijenjanje zdravstvenog ponašanja.

Related Post

NEPOZVANI GOSTI

Autor - 09/08/2015 0
NOVA GRADIŠKA – KUGLA – kazališno umjetnička radionica glumaca amatera u sklopu NG ljeta glazbe i kulture predstavom Nepozvani gosti…

POUMAR

Autor - 11/05/2012 0
U četvrtak 10.svibnja novogradiški ljubitelji klasične glazbe imali su prigodu uživati u pijanističkom koncertu OD DORE DO BLUESA koji je…