UDRUGA GLUHIH I NAGLUHIH NOVA GRADIŠKA

1515 0

NOVA GRADIŠKA, 26. kolovoza 2016. – Udruga gluhih i nagluhih od početka rujna provodi projekt „Poduzetni i iznenađujući kroz 8 ključnih kompetencija“. Nositelj projekta je latvijski Baltic Regional Fund,

a provodi se u suradnji s partnerima iz Hrvatske, Estonije i Španjolske.

 

Jedan od ciljeva projekta bio je razvijanje edukativnih društvenih igara koje će mlade upoznati s pojmom osam ključnih kompetencija, osigurati njihovo razumijevanje, te razviti ili poboljšati svaku od njih. Prva faza razvoja igara je završena, te ulazimo u proces pilot testiranja svake od njih.

 

Kako bismo postigli što bolje rezultate i dobili kvalitetnu povratnu informaciju koja će nam omogućiti stvaranje finalnog proizvoda u proces testiranja želimo uključiti mlade kojima su te igre i namijenjene.

 

Jednodnevni pilot trening koji će se sastojati od nekoliko sesija tijekom kojih ćemo igrati osam različitih, potpuno novih, društvenih igara Udruga gluhih i nagluhih će organizirati 2. rujna (petak) s početkom u 9.30 h.

Trening će se održati u prostoru restorana Slavonski Biser u Novoj Gradišci. Napominjemo da je sudjelovanje besplatno; a svim sudionicima je osiguran ručak i pauze za kavu.

 

Pozivamo sve mlade od 13 do 25 godina koji vole društvene igre, a istovremeno žele steći nove vještine na edukativan, izazovan, zanimljiv i nadasve zabavan način da nam se pridruže na pilot treningu i budu prvi u Hrvatskoj koji će imati priliku vidjeti i testirati potpuno novi način učenja i zabave! (Nikolina Jureković, Odnosi s javnošću UGNG)

Related Post

SKUPŠTINA UDRUGE VOLONTERA

Autor - 27/02/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 27. veljače 2013. – Članovi Udruga volontera Nova Gradiška, 26 redovnih i 54 pridružena člana, imali su na…