UDRUGA HRABRO DIJETE

337 0

NOVA GRADIŠKA, 15. travnja 2014. – Županijski sud u Slavonskom Brodu je preinačio Odluku Općinskog suda u Novoj Gradiški o blokadi računa Udruge „Hrabro dijete“

 

Žalba je uvažena na način da je ODBIJEN prijedlog Atanasovski – Šitum te je Udruzi „Hrabro dijete“ odblokiran račun jer humanitarna pomoć ne može biti predmetom nasljeđivanja. Sudske troškove snosit će Atanasovski – Šitum.

Time ujedno “Hrabro dijete” može i raspolagati sredstvima kako je to radila i do sada.

 

Nemamo se vremena radovati jer upravo sada imamo dvoje djece kod kojih se bolest vratila i moraju na hitne operacije.

 

Članovi Udruge Hrabro dijete, djeca i roditelji, ali i građani ovog Grada i šireg novogradiškog područja zahvaljuju odvjetniku Miji Kladariću koji im je bio jedina svjetla točka u cijelom ovom tužnom slučaju i u kojeg su od samog početka vjerovali, upravo radi tragedije koju je i sam u svojoj obitelji doživio gubeći voljeno dijete on ih je kao roditelje razumio i podržao boreći se zajedno s njima. Hvala i obitelji našeg odvjetnika Mije Kladarića, ali i svim ljudima koji su nam i dalje pomagali i vjerovali u nas. Mi samo želimo da se što više djece izliječi i da više ne izgubimo bitku u borbi za život za niti jedno dijete.

 

Autor Udruga Hrabro dijete

Related Post